Όροι και προϋποθέσεις

Το www.shoesplace.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του διαδικτύου υποδημάτων της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΒΩΛΗΣ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ) που εδρεύει στην Κοζάνη, στην οδό Τσιμηνάκη 6, στην Ελλάδα (Α.Φ.Μ. 154714700 – Δ.Ο.Υ. Κοζάνης – Αρ. ΓΕΜΗ 133464636000).

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Για εμάς ο πελάτης είναι υποχρέωσή μας να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για τα ακόλουθα θέματα:

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του shoesplace.gr που αφορά παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό τηλεφώνου σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση e-mail.
Το shoesplace.gr ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους ισχύοντες νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την έγκρισής σας χρήση.
Τα ως άνω δεδομένα τα οποία μας γνωστοποιείται, τα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή είναι εμπιστευτικές και το shoesplace.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός, τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες ενώ τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.
Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι 2,5€ για αποστολές κάτω των 45€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 45€. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.
Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις οφειλόμενες σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, αιφνίδιες κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα στο χρόνο που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως ότου αυτή παραληφθεί από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει δωρεάν το προϊόν που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να το αλλάξει με κάποιο άλλο που θα επιλέξει, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Σας στέλνουμε εμείς το νέο και εσείς το παλιό και το αλλάζουμε χέρι με χέρι (με τη Γενική ταχυδρομική), ενώ έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο σε σακούλα, προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων μεταφορέων της Γενικής Ταχυδρομικής.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:
1. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε, στο κουτί του και σε άριστη κατάσταση με το προιόν να μην περιέχει φθορές και να μην είναι χρησιμοποιημένο.
2. το δελτίο με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και την απόδειξη λιανικής.

Το δέμα παραδίδεται στις συνεργαζόμενες μεταφορικές της Γενικής Ταχυδρομικής με έξοδα παραλήπτη.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:
shoesplace.gr.
ΣΒΩΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΤΣΙΜΗΝΑΚΗ 6, 50100, 2461033151

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Για να γίνει η επιστροφή χρημάτων πρώτα οφείλει ο καταναλωτής να επιστρέψει στο κατάστημά μας το προϊόν ( οι όροι είναι ίδιοι όπως και στη πολιτική αλλαγών) και μετά θα επιστραφεί το ποσό της αγοράς συν τα έξοδα αποστολής αν υπάρχουν. Οπότε μόνο τότε μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων άνω των 14 ημερών, αν δηλαδή δεν έχει επιστραφεί ακόμη στον αρχικό αποστολέα το προϊόν. Τέλος διευκρινίζεται ότι η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή, και όχι αποκλειστικά μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η επιχείρησή μας σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

1) Αντικαταβολή
Όταν παραλάβετε τα εμπορεύματα, εξοφλείτε στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς (επιπλέον κόστος 1,00€).

2) Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης της επιχείρησης
Σας δίνονται τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας.
Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, με αιτιολογία το όνομά σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς στο 2461033151 ή 6946293676 ή με mail στο [email protected] για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚOI ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ALPHA
IBAN:GR820171614000 6614136112678(ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR2101408600860002002026457 (ALPHA)

3) Με πιστωτικές χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες
Visa, Master Cart, Maestro, Diners, American Express

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E–MAIL (NEWSLETTER)

To ηλεκτρονικό κατάστημα shoesplace.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την περιοδική ή κατά περίπτωση πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.
Το shoesplace.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της svolis shoes, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.