Πολιτική αλλαγών & επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει δωρεάν το προϊόν που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να το αλλάξει με κάποιο άλλο που θα επιλέξει, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Σας στέλνουμε εμείς το νέο και εσείς το παλιό και το αλλάζουμε χέρι με χέρι (με τη Γενική ταχυδρομική), ενώ έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο σε σακούλα, προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων μεταφορέων της Γενικής Ταχυδρομικής.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:
1. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε, στο κουτί του και σε άριστη κατάσταση με το προιόν να μην περιέχει φθορές και να μην είναι χρησιμοποιημένο.
2. το δελτίο με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και την απόδειξη λιανικής.

Το δέμα παραδίδεται στις συνεργαζόμενες μεταφορικές της Γενικής Ταχυδρομικής με έξοδα παραλήπτη.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:
shoesplace.gr.
ΣΒΩΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΤΣΙΜΗΝΑΚΗ 6, 50100, 2461033151

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Για να γίνει η επιστροφή χρημάτων πρώτα οφείλει ο καταναλωτής να επιστρέψει στο κατάστημά μας το προϊόν ( οι όροι είναι ίδιοι όπως και στη πολιτική αλλαγών) και μετά θα επιστραφεί το ποσό της αγοράς συν τα έξοδα αποστολής αν υπάρχουν. Οπότε μόνο τότε μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων άνω των 14 ημερών, αν δηλαδή δεν έχει επιστραφεί ακόμη στον αρχικό αποστολέα το προϊόν. Τέλος διευκρινίζεται ότι η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή, και όχι αποκλειστικά μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.